• De actuele tekeningen en project informatie overal en altijd beschikbaar voor geautoriseerde medewerkers en klanten via elk device
  • Stop met tekeningen delen via email of publieke file transfer diensten
  • Verschaf klanten of partners tijdelijke toegang tot CADServer met een druk op de knop
  • Efficient samenwerken met collega’s via de Share knop
Probeer nu 30 dagen

Iedereen weet hoe omslachtig het is om bestanden (soms wel tientallen) per email of via een publieke file transfer dienst als WeTransfer te delen met externe personen. Zipfiles vol tekeningen zonder overzicht van de samenhang of context komt de communicatie en samenwerking niet ten goede. CADServer stelt organisaties in staat om op eenvoudige en veilige wijze CAD data te delen met collega’s, klanten en andere stakeholders. Met een druk op de knop geef je externe personen tijdelijke toegang tot specifieke informatie: van een enkel part tot complete configuraties of projecten inclusief BOM en alle bijbehorende tekeningen (PDF), STEP en DXF files.


Efficient samenwerken met andere CADServer gebruikers

Helemaal in lijn met de trend van social media kun je bepaalde gegevens, bijvoorbeeld een Project- of Itemkaart, met een druk op de ‘Share knop’ onder de aandacht brengen bij andere CADServer gebruikers. Je collega wordt via de ontvangen link direct doorgestuurd naar de juist informatie zodat je zeker weet dat jullie over hetzelfde praten. Dat is nog een snel en gemakkelijk samenwerken!


CADServer loves to KISS

Keep It Smart & Simple!

Ook geen zin om te betalen voor onnodig complexe en dure PDM/PLM systemen, langslepende implementatietrajecten en de vereiste onderliggende IT infrastructuur?

Dan is CADServer dé oplossing voor jouw organisatie.

Probeer CADServer 30 dagen gratis en vrijblijvend uit!