Medewerkerplanning op taakniveau
Tijdregistratie
Direct inzicht in voorcalculatie vs realisatie
Plannen van benodigde hulspmiddelen als transport of installatiegereepschap
Efficient inkopen op basis van nauwkeurige bestellijsten en inzicht in actuele voorraad
Probeer nu 30 dagen

Projecten zorgvuldig plannen met de juiste materialen

Door de detailleerde planner met urenregistratie weet je meteen wat de begrote en werkelijke duur van het project is. Zo kun je zien welke vooraf aangegeven extra materialen er voor het project nodig zijn, zodat je gedurende het project altijd van de nodige materialen voorzien bent.

Wanneer het project diverse momentopnamen en inspecties vereist kan dit eenvoudig met CADServer worden bijgehouden. Je kunt hier aangeven welke materialen er zijn gebruikt, wie er wat heeft gedaan en hoeveel tijd hierin heeft gezeten. Ook voor inspecties kun je criteria aangeven zodat je alleen de geschikte en noodzakelijke materialen mee hoeft te nemen. CADServer biedt ook hier de optie om een variatie aan gerelateerde bestanden te uploaden, zodat je altijd de juiste documentatie of tekeningen bij je hebt.


Uitgebreide urenplanner

De uitgebreide urenplanner bied je de mogelijkheid om vrijwel alle tijdgerelateerde informatie over het project te beheren. In een uitgebreide urenplanner zie je in één oogopslag hoeveel tijd er voor het project is gecalculeerd en hoeveel hier werkelijk aan is gewerkt. U kunt uurtarieven opgeven zodat u meteen weet wat de uiteindelijke kosten van het project zijn. CADServer heeft een een export functie naar PDF of Excel zodat u de data desgewenst buiten CADServer kunt bewaren of bewerken.

Taakverdeling

Natuurlijk is het belangrijk dat er tijdens een project duidelijk is hoe de taken verdeeld zijn. Zo moet iedereen duidelijk hebben wat zijn of haar taak tijdens het project is. In CADServer kunt u eenvoudig een taakverdeling maken met een gecalculeerde tijdsspanne, die door de medewerkers met deeltaken ingevuld kan worden. Zo kunt u tijdens het project controleren of hieraan voldaan kan worden en of er eventueel meer tijd nodig is.

CADServer loves to KISS

Keep It Smart & Simple!

Ook geen zin om te betalen voor onnodig complexe en dure PDM/PLM systemen,
langslepende implementatietrajecten en de vereiste onderliggende IT infrastructuur?

Probeer CADServer 30 dagen gratis en vrijblijvend uit!